500 gr.--1 kg. sipulia
4-6 valkosipulin kynttä
Reilu nippu tilliä
Liemi
2,5 dl väkiviinaetikkaa
2,5 dl. vettä
1 kg. sokeria
0,5 dl. merisuolaa
1 rkl. sinapinsiemeniä
Kiehauta liemi.
Lisää raastettu, silputtu, raastettu sipuli liemeen.
Raasta ( karkea terä) kurpitsa liemeen
ja lisää myös silputut valkosipuli kynnet,
ja silputtu tilli.
Sekoita kaikki.
Laita kaikki liemi myös.
Nostele seos kauhalla puhtaisiin kuumana tölkkeihin ( purkkeihin ) ja sulje heti.
Säilytä viileässä.
Huom!
Kurpitsan sijasta voi käyttää kurkkua.
Minulla on maakellari.
Siellä ne säilyy koko talven hyvänä.
Lycka till!
Samalla reseptillä minäkin teen ja tulee hyvää,patsi en laita valkosipulia sis Ritva.
VastaaPoistaNams, nams, minulle soppii valkosipulikin :P
VastaaPoistakiitos kommenteista.
VastaaPoista